Feestbanners voor elke gelegenheid

Feestelijke banners geven het juiste accent aan uw party of event. Happy-Point maakt banners voor alle feesten en bedrijfsevents zoals openingen en jubilea. Natuurlijk vindt u banners voor huwelijk of huwelijksverjaardagen zoals 40-jarig of 50-jarig huwelijksfeest. Ook bij babyshowers en Abrahamfeesten zijn diverse banners met pakkende teksten leverbaar.

 

Losse stropdassen voor verjaardagsfeesten

Met een stropdas met leeftijdsvermelding kunt u elk opblaasfiguur aankleden op basis van het thema. U vindt stropdassen met 40 jaar, 50 jaar, 60, 65, 70, 75 en 80 jaar. Ideaal voor partyverhuurbedrijven die de eigen opblaasfiguren zo kunnen aanpassen aan het verjaardag thema.

 

Diverse party accessoires

Happy-Point biedt vele soorten blowers die geschikt zijn voor het opblazen van onze opblaasfiguren, skydancers of skytubes. Daarnaast vindt u allerlei party accessoires zoals haringen voor partytenten, spanbanden, grondzeilen voor springkussens en geluidsreductiekisten. Deze producten zijn vooral bestemd voor de professionele partyverhuurbedrijven. Heeft u vragen of advies nodig, neem dan zeker contact met ons op.