Ruime keuze Oud Hollandse spellen

Bij Happy-Point kunt u uit 10-tallen Oud Hollandse spellen kiezen. Van Kazen Rollen tot een Oud Hollandse Gatenbak, van Kegelbaan tot Knikkerdans en van Hamervoetbal tot Spiegelschrijven, oude bijna-vergeten spellen die helemaal terug van weggeweest zijn. Naast de verhuur van deze spellen verkopen wij ook nieuwe Oud Hollandse spellen. Vele van onze klanten zijn zelf verhuurbedrijf of houden zich bezig met het organiseren van feesten of events.

 

Robuust gebouwd, aantrekkelijk vorm gegeven

Natuurlijk moet een feestelijk spel er attractief uit zien. Minstens zo belangrijk is de robuustheid van het spel. Een spel moet namelijk gespeeld worden en dat vraagt om een uitgekiend ontwerp en een stevige houten constructie. Onze Oud Hollandse spellen zijn dan ook ouderwets goed in elkaar gezet, gebruik makend van stevige materialen en gemaakt voor jarenlang speelplezier. Ze zijn krasvast en perfect afgewerkt.

 

Snelle levering

Alle Oud Hollandse Volksspellen worden normaliter uit voorraad geleverd. Afhankelijk van het afname-volume worden de spellen gratis thuisbezorgd. U kunt direct bestellen vanuit deze webshop maar u bent ook welkom in onze showroom.