Opblaasfiguren kopen bij Happy-Point

Wanneer u kiest voor een van de vele opblaasfiguren van Happy-Point kiest u voor kwaliteit. Wij ontwerpen onze opblaasbare poppen zelf.U profiteert dan ook van de scherpst mogelijke prijzen in opblaasfiguren. U kunt kiezen uit een groot assortiment van figuren in diverse afmetingen variërend van 2,5 meter tot 4,5 meter hoogte.

 

Skytubes in alle kleuren

Skytubes zijn echte blikvangers. Ideaal voor uw winkel, bedrijf of event. U koopt ze bij Happy-Point voor de scherpst mogelijke prijzen in de markt. Wij leveren alle skytubes direct uit voorraad. Desgewenst leveren wij skytubes op maat naar uw wensen met of zonder bedrijfslogo. Ook ideaal voor verhuurbedrijven. De maten van een skytube variëren van 6 tot 8 meter hoogte.

 

Skydancers, ook op maat gemaakt

Opvallen gegarandeerd met een bewegende skydancer. Koop een standaard skydancer in diverse uitvoeringen of laat uw skydancer door ons speciaal op maat maken. U kunt uw kleur en uitvoering kiezen en ook de bedrukking van logo of naam verzorgen wij.

 

3D raamfiguren en schrikpoppen

Naast een ruime keuze in opblaasfiguren vindt u bij ons ook opblaasbare looppoppen en 3D raamfiguren. Ook deze items zijn echte blikvangers. De 3D raamfiguren zijn helemaal gericht op het geboorte-thema en worden steeds meer als vervanger van het meer traditionele geboortebord toegepast. Schrikpoppen worden vooral bij feestelijke gelegenheden ingezet. Ze zien er uit als stationaire opblaasfiguren maar ze zijn zodanig gemaakt dat een volwassen persoon ze kan dragen. Fun gegarandeerd! U koopt deze bijzondere blikvangers in elke gewenste hoeveelheid. Gratis verzending is standaard.