Opblaasbare Attracties en Spellen kopen

Koop uw opblaasbare attracties, spellen en springkussens direct van de fabriek. Eigen ontwerp, hoge kwaliteit. Kies uw springkussen, opblaasbaar spel of voetbalspel. Snelle levering, gratis verzending.


Opblaasbaar spel direct van fabriek

Happy-Point ontwerpt en vervaardigt opblaasbare spellen. Wij leveren onze opblaasbare spellen aan groothandel en particulier. De keuze is ruim, van opblaasbaar basketbalspel tot groot dartspel en nog veel  en veel meer. Wij komen regelmatig met nieuwe ontwerpen die u op deze pagina aantreft.

 

Springkussen kopen bij Happy-Point

Wij ontwerpen en maken springkussens van hoogwaardige kwaliteit in diverse uitvoeringen en afmetingen. Alle springkussens zijn vervaardigd van sterk PVC zeildoek en zijn voorzien van verankeringsmateriaal, transportzak en keuringscertificaat. U kunt het springkussen van uw keuze direct online bestellen, maar een bezoek aan onze showroom is natuurlijk ook mogelijk.

 

Opblaasbare voetbalspellen in diverse uitvoeringen

Een familiefeest of bedrijfsfeest leent zich perfect voor een partijtje voetbal, maar gewoon voetballen is misschien wat te gewoontjes. Met onze voetbalspellen geeft u een originele en feestelijke invulling aan het voetbalthema. Wij hebben diverse leuke opblaasbare voetbalspellen ontwikkeld die zich bewezen hebben op vele feesten. Opblaasbare goals, een levend tafelvoetbalspel of stropdas schieten, u vindt het allemaal in onze webshop en in onze showroom natuurlijk.

 

Zeskampspel kopen

Zeskamp is al jaren een van de leukste groepsspellen. Rondom het Zeskampthema hebben wij diverse spelelementen gecreëerd die aanslaan bij jong en oud. U kunt de losse Zeskampspellen kopen of een combinatie maken van diverse onderdelen.